Skip to main content

DE GEZONDSTE SNACKS VOOR OP JE WERK

Power up your day with

Snacks, 100% puur gedroogd fruit, gerijpt aan de boom onder de warme zon. Zonder toevoegingen en onbewerkt, just all-natural goodness!

Meer weten? Nature's Candy

HET WERKT ZO;

1. OFFERTE OP MAAT AANVRAGEN

vraag een offerte op maat aan voor het aantal werknemers en de gewenste hoeveelheid fruit.

2. WENSEN EN VOORKEUREN

Samen bespreken wij welke soorten gedroogd fruit er beschikbaar zijn en welke verpakkingen het meest geschikt zijn voor jullie op werk.

3. JULLIE GENIETEN

Na akkoord bekijken we gezamenlijk waar en hoe we Papi Simon het beste kunnen plaatsen. Zodat jij en je werknemers kunnen geniet van De gezondste- lekkerste snacks.

TELEFONISCH CONTACT
085 0600 544

OFFERTE AANVRAGEN

Papi Simon op je werk

Waarom?

1. Gezondheidsvoordelen:

Gedroogd fruit is van nature rijk aan voedingsstoffen zoals vezels, vitaminen en mineralen, waardoor het een gezonde snackoptie is. Door 100% pure gedroogde vruchten aan te bieden, zonder toevoegingen zoals suiker, conserveermiddelen of kleurstoffen, kunnen werknemers genieten van de gezondheidsvoordelen zonder de nadelen van toegevoegde suikers of andere ongezonde ingrediënten.

2. Energieboost:

Tijdens lange werkdagen kan het soms moeilijk zijn om geconcentreerd en energiek te blijven. Gedroogde vruchten zijn een natuurlijke bron van energie en kunnen helpen om de energie van werknemers te boosten, waardoor ze productiever zijn.

3. Variatie:

Er zijn veel verschillende soorten gedroogd fruit beschikbaar, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers te vinden is. Van zoete gedroogde Mango tot zuur- zoette Anans, er is voor elk wat wils.

4. Verspilling:

Een ander voordeel van gedroogd fruit is dat het langer houdbaar is dan vers fruit. Dit betekent dat werkgevers minder snel geconfronteerd zullen worden met bedorven fruit en dat er minder verspilling zal zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van het bedrijf.

Pure,

natural energy from Mother Nature

1.

Ripe fruit is harvested and washed to remove any dirt or debris.

2.

The fruit is cut into slices or smaller pieces, and the skin is removed if necessary.

3.

The fruit is naturally and purely dried without any form of addition. This process can take several days to a week or more.

4.

When the fruit has the perfect moisture content, it is packaged for perfect freshness.

life is a adventure

At Papi Simon, we are dedicated to providing the best fuel for your journey. Our natural and nutrient-rich products are specifically for those on the go, giving you the energy and strength you need to keep pushing forward. Whether you’re exploring new places, conquering new challenges, or just living your best life.

Meer over Papi Simon